Images-loading

Over ons

 

Hallo,

Mijn naam is Melanie Hoekstra. Ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn man en 4 kinderen in Hoogeveen. Ik zal kort wat over mijzelf en de dagbesteding vertellen.

Ik ben echt een manusje van alles. Ik kan erg genieten van het buiten zijn, maar knutselen en een spelletjes spelen vind ik ook helemaal geweldig om te doen. Daarnaast ben ik een echte ‘regeltante’ en zit ik nooit stil. Zo ben ik bij verschillende organisaties en sportverenigingen vrijwilligster en regel ik het reilen en zeilen van de dagbesteding. Van nieuwe meubels tot de intake van nieuwe deelnemers, alles word door mij geregeld. Gelukkig heb ik er sinds kort een maatje bij, die net als mij echt met haar hart werkt! Nu hoef ik het niet allemaal meer alleen te regelen. Naast deze top collega, hebben we ook nog een handje vol vrijwilligers die er elke dag zijn om ons te ondersteunen.

Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, NAH (niet aangeboren hersenletsel), mensen met een beperking zowel lichamelijk als geestelijk en met mensen met geheugenverlies.

Tot zover wat over mijzelf en HoDaZo.

 

 

Hallo,

Vanaf 1 april 2021 (geen grapje) ben ik werkzaam bij Hodazo en dus collega van Melanie geworden. Daarom wil ik mij graag voorstellen.

Ik heb 30 jaar als activiteitenbegeleidster in de ouderenzorg gewerkt. Na anderhalf jaar, door omstandigheden, wat anders te hebben gedaan ben ik heel erg blij dat ik bij Melanie (Hodazo) mag komen werken. Terug naar waar mijn hart ligt, werken met mensen, ze een vertrouwde en veilige omgeving bieden en samen met elkaar een fijne dag beleven. Ik ben dan ook heel blij dat deze baan op mijn pad is gekomen.

Tot zover wat over mijzelf.