Images-loading

Over ons

 

Hallo,

Mijn naam is Melanie Hoekstra. Ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn man en 4 kinderen in Hoogeveen. Ik zal kort wat over mijzelf en de dagbesteding vertellen.

Ik ben echt een manusje van alles. Ik kan erg genieten van het buiten zijn, maar knutselen en een spelletjes spelen vind ik ook helemaal geweldig om te doen. Daarnaast ben ik een echte ‘regeltante’ en zit ik nooit stil. Zo ben ik bij verschillende organisaties en sportverenigingen vrijwilligster en regel ik het reilen en zeilen van de dagbesteding. Van nieuwe meubels tot de intake van nieuwe deelnemers, alles word door mij geregeld. Gelukkig heb ik er sinds kort een maatje bij, die net als mij echt met haar hart werkt! Nu hoef ik het niet allemaal meer alleen te regelen. Naast deze top collega, hebben we ook nog een handje vol vrijwilligers die er elke dag zijn om ons te ondersteunen.

Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, NAH (niet aangeboren hersenletsel), mensen met een beperking zowel lichamelijk als geestelijk en met mensen met geheugenverlies.

Tot zover wat over mijzelf en HoDaZo.