Images-loading

Vrijwilligers gezocht

 

Vrijwilligers

Ongeveer de helft van alle Nederlanders is als vrijwilliger actief. Ook voor HoDaZo zijn ze onmisbaar. Vrijwilligerswerk biedt sociale contacten, geeft een goed gevoel en biedt de kans uw kennis, talenten en ervaring in te zetten voor een ander. Wij helpen u graag om te kijken of HoDaZo u voldoende kan bieden op dit gebied.

Vrijwilliger bij HoDaZo

Als vrijwilliger bent u een aanvulling op de activiteitenbegeleider. Wat u kunt doen hangt af van uw eigen interesses en talenten, er zijn vele mogelijkheden. Zo kunt u koffie schenken, samen een spelletje spelen of mee rijden in de routes van onze deelnemers. Heeft u een ander talent of idee? Neem dan contact op met Melanie Hoekstra 06-33154718.

Praktische zaken

Natuurlijk gaan er nog een aantal praktische zaken aan vooraf. Zo vragen we iedereen een vrijwilligerscontract te ondertekenen zodat o.a. de privacy van onze deelnemers gewaarborgt blijft. Ook vragen we iedereen een VOG (verklaring omtrent goed gedrag) in te leveren. Als dit gebeurt is verwelkomen we u graag als vrijwilliger. HoDaZo zorgt voor een WA-verzekering en er is een onkostenvergoeding.

Aanmelden

Lijkt het u leuk om ons team van vrijwilligers te versterken? Neem dan contact op met Melanie Hoekstra 06-33154718.